Hlavní obsah
Článek

Je to herečka mnoha tváří a účesů. Rose McGowan slaví začátkem září 46. narozeniny, a i když teď hustou kšticí zrovna neoplývá, byly doby, kdy nosila nejrůznější barvy a střihy.

Rose si budou lidé nejčastěji spojovat se seriálem Čarodějky, ve kterém hrála po odchodu Shannen Doherty (53). Zahrála si i v mnoha filmech, ale nikdy nešlo přímo a kasovní trháky.

Možná jste nevěděli, že je McGowan také dobrou zpěvačkou. Když udržovala vztah s Marilynem Mansonem, nechávál jí prostor nejen ve svých videoklipech, ale také ji nechal zazpívat malou vokální část v songu Posthuman.

Rose se narodila v Itálii francouzské matce a irskému otci. Vyrůstala v početné rodině se čtyřmi sourozenci, a to ve velmi pobožné komunitě. V jejích deseti letech se rodina přestěhovala do Oregonu ve Spojených státech amerických. V patnácti letech rodinu opustila a začala se živit sama jako servírka, asistentka v salónu krásy, uvaděčka atd.

Její cesta k herectví nebyla zrovna růžemi vystlaná, i když se jmenuje Rose (anglicky růže). Herečka si prošla i drogovým obdobím a nyní chodí s bezpohlavním modelem.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám