Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Shannen Doherty (53) zůstává během práce na oživeném seriálu Beverly Hills 90210 optimistická. Magazínu People se nyní svěřila, že změny režimu, které s natáčením seriálu přišly, zvládá dobře, i když byly chvíle, kdy se cítila hodně vyčerpaná.

„Vtipné je, že když se popasujete s rakovinou a projdete chemoterapií, lidé si myslí, jak jste v pohodě a můžete naskočit zpátky do běžného života. Neuvědomují si, že vaše tělo prošlo něčím tak náročným, že se nikdy nevrátí do původního stavu,“ řekla představitelka Brendy Walsh o svém zdravotním stavu a promluvila i o fyzických změnách, se kterými se musela vyrovnat.

„Když pracuji, nekoukám doleva ani doprava. Snažím se přijmout, kdo jsem. Už nikdy nebudu mít velikost oblečení, jakou jsem mívala. Některé léky, které beru, ze mě úplně vysály collagen, takže moje tvář nikdy nebude úplně bez vrásek. Jsem k sobě kritická. Ale jsou věci, se kterými nemůžete bojovat,“ vyjádřila se ke změnám, které s věkem a zákeřnou nemocí přišly.

Vzkříšení seriálu přišlo necelé tři roky poté, co herečka podstoupila mastektomii a chemoterapie při boji s rakovinou prsu. Tu ji diagnostikovali v březnu 2015 a v dubnu 2017 světu oznámila, že je její nemoc v klidovém stádiu.

„Nedívám se na svou nemoc jako na rakovinu v klidovém stádiu, jsem šťastná, že jsem naživu každou minutu, vteřinu a každý den,“ doplnila herečka.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám