Hlavní obsah
Článek

Legendární seriál Beverly Hills 90210 se vrátil na americké obrazovky se stejnými herci, kteří v 90. letech ztvárnili oblíbené postavy. Ačkoliv jsou diváci po prvním díle spíš trochu zmatení, rádi si zavzpomínají na své hrdiny. Ale ani natáčení ikonického seriálu se před lety neobešlo bez dramat. Podívejte se, co se dělo v zákulisí, kdo měl s kým pletky, která herečka byla fiflena nebo kdo lhal o svém věku, aby roli v seriálu vůbec získal.

Idol dívčích srdcí

Luke Perry (†52), který předčasně zemřel v první polovině roku, a návratu do Beverly Hills se tak bohužel nedočkal, díky roli Dylana získal přezdívku „nový James Dean“. Před tím, než ho začaly obletovat zástupy fanynek, byl ale obyčejným klukem, který si mezi konkurzy vydělával na stavbách. Původně šel na konkurz na roli Steva, ale nakonec všechno dopadlo jinak. Dylan McKay se měl původně objevit pouze v pár epizodách. Producent Aaron Spelling musel tvrdě bojovat za to, aby se Dylan stal jednou z hlavních postav. Dopomohl tomu i fakt, že se před studii tvořily desetitisícové davy, aby konkrétně Perryho viděly v akci.

Hvězda s manýry

Jennie Garth nebyla jedinou hvězdou seriálu, která měla problém s představitelkou Brendy Shannen Doherty (52). Doherty si velmi rychle vysloužila reputaci divy a svými manýry konstantně štvala kolegy i producenty. Chodila pozdě a nechovala se prý nijak přátelsky. Poslední kapkou pro produkci bylo, když se herečka rozhodla, že si ostříhá vlasy. Ze seriálu byla vyhozena a její postava odeslána pryč.

Kdo s kým

V průběhu let to trochu působilo, že mezi hvězdami seriálu chodí každý s každým. Jason Priestley, který ztvárnil Brandona, chodil dlouhých pět let s Christine Elise, která si zahrála Emily. Brian Austin Green alias David zase randil několik let s Tiffani Amber-Thiessen alias Valerií. Poté se dal dohromady s Vanessou Marcil alias Ginou, se kterou má dokonce syna. Kdo však přiznal pletky s více kolegy, byla Tori Spelling (50), která přiznala letní románek s Priestleym, randila s Greenem, a dokonce políbila Perryho.

Věk je jenom číslo

Gabrielle Carteris (58), která je o něco starší než její kolegové ze seriálu, se nejprve ucházela o roli Brendy. Nakonec ji obsadili jako Andreu, ale tehdy 29letá Carteris zatajila svůj skutečný věk. Aby nemusela vyloženě lhát, uvedla pouze, že už jí bylo 21.

Rozmlácená šatna

Přestože se Ian Ziering úspěšně vyvaroval všech dramat, která se v zákulisí natáčení odehrávala, i jemu jednou pořádně ruply nervy. V jedné z epizod byla jeho postava Steve obviněna ze znásilnění, na scénách pracoval herec prý velmi tvrdě a dal do nich mnoho emocí. Bohužel většina z nich nebyla v seriálu použita, aniž by se producenti obtěžovali to herci sdělit. To jinak klidného Zieringa prý rozlítilo natolik, že úplně zdemoloval svoji šatnu.

Reklama

Další články

Načítám