Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Střední školu už mají hvězdy seriálu Beverly Hills 90210 dávno za sebou a seriál, který vyprávěl o jejich mladistvých strastech se po devatenácti letech vrací na obrazovky.

Americká stanice Fox tuto středu odvysílá první díl z nové minisérie, kam se vrátili téměř všichni hlavní hrdinové. Bohužel bude chybět postava Dylana, jehož představitel Luke Perry (†52) náhle zemřel v březnu letošního roku poté, co utrpěl mrtvici. Jen kvůli jeho nečekanému odchodu na nabídku točit pokračování kývla i Shannen Doherty (53), která tím chce uctít jeho památku.

Filmaři natočili šest nových dílů, které rozhodně nebudou přímo navazovat na původní sérii. Fanoušci se tak mohou těšit na osudy hlavních postav a jejich příběhy, které se staly za uplynulých 19 let. Pod novou znělkou se objevují komentáře plné dojetí a stesku po představiteli Dylana.

Podívejte se na novou znělku:

A malou ochutnávku:

Seriál se v Americe vysílal 10 let od roku 1990 do roku 2000. Jeho skončení bylo zapříčiněno stále klesající sledovaností. Tvůrci pokračování ale věří, že fanoušky bude zajímat, co se s jejich oblíbenými hvězdami stalo, a že bude zájem znovu velký.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám