Hlavní obsah
Článek

Shannen Doherty (52) se netajila tím, že nebyla nijak nadšená z nápadu na oprášení fenomenálního seriálu z devadesátek. Na nabídku vrátit se do Beverly Hills 90210 dokonce ani nekývla hned, na rozdíl od některých kolegů. Ve skutečnosti nabídku okamžitě nepřijali pouze ona a Luke Perry (†52). A právě předčasná smrt dávného přítele herečku přiměla změnit názor.

„Cítila jsem, že tím uctím jeho památku a to, co pro diváky, fanoušky a pro nás všechny představoval. Jako součást jeho televizní rodiny jsem cítila, že je důležité, abychom se všichni semkli a společně ho uctili,“ svěřila Entertainment Tonight.

Doherty přiznala, že jí nejprve nepřipadalo, že by její účast v seriálu byla pro jeho úspěch nějak důležitá, a v minulosti si dokonce slíbila, že už se nikdy nepostaví do role Brendy Walsh.

„Upřímně jsem si říkala, že si to povede dobře i beze mě. Zavázala jsem se, že si Brendu podruhé už nikdy nezahraji, ale teď jsem si ji zahrála. Takže už nikdy nebudu na nic říkat nikdy, jinak to dopadne tak, že to nakonec udělám,“ doplnila.

Luke Perry alias Dylan McKay zemřel začátkem března poté, co utrpěl mrtvici. Herce, který se pravidelně objevoval v seriálu Riverdale a naposledy si zahrál v očekávaném trháku Quentina Tarantina Tenkrát v Hollywoodu, jehož premiéry se bohužel nedožil, oplakal celý filmový průmysl a jeho kolegové na něj stále vzpomínají v dobrém.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám