Hlavní obsah
Článek

Kolumbijská zpěvačka Shakira (47) a obránce fotbalové Barceloby Gérard Piqué (35) v sobotu oznámili rozchod. Pár spolu byl jedenáct let a španělská média spekulují o nevěře slavného fotbalisty, kterou zpěvačka nepřekousla.

Ač se spolu rozešli, pořád jsou milujícími rodiči svých synů Sashi (6) a Milana (9). Ostře sledovaný pár se nyní překvapivě objevil v Česku. Jejich syn Milan totiž propadl baseballu a nechyběl na mezinárodním turnaji SuperCup, který se tři dny konal ve sportovně relaxačním areálu v Hluboké nad Vltavou. Milan hrál za výběr Katalánska a podpořili ho oba rodiče.

„Myslím, že pro podporu mládežnického baseballu nemohli udělat víc. Oba byli velmi milí, skromní, a my jsme jako organizátoři samozřejmě respektovali jejich pochopitelný požadavek na soukromí bez médií a publicity. Chtěli, aby největšími hvězdami turnaje byly děti, malí baseballisté, ne jejich rodiče. Na Hluboké se jim moc líbilo, jsme rádi, že nám pochválili náš sportovně relaxační areál a celý turnaj, kterému v závěru trochu nepřálo počasí. Hlavní ale je, že se líbil těm čtyřem stovkách malých baseballistek a baseballistů, kteří k nám na Hlubokou přijeli,“ řekl ředitel turnaje a starosta pořádající TJ Sokol Hluboká David Šťastný.

Shakira fandila v hledišti jako o závod a Piqué se ochotně fotil s malými fanoušky. Výběr Katalánska, který hrál pod hlavičkou Catalonia, patřil mezi nejúspěšnější z 24 týmů z České republiky, Slovenska, Rakouska, Německa, Maďarska, Litvy, Velké Británie a Španělska, které se na SuperCup probojovaly. Měl asi vůbec nejemotivnější fanoušky a jeden z největších a nejhlučnějších fanklubů, vyhrál základní skupinu B a byl jediný, kdo v ní porazil malé baseballisty domácího Sokola Hluboká nad Vltavou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám