Hlavní obsah
Článek

Kolumbijská zpěvačka Shakira Isabel Mebarak Ripoll známá pouze pod křestním jménem Shakira (47) se odjela ohřát do jihoafrického Kapského města. V těchto dnech si tam užívá slunce a pláže se svým bratrem a kamarádkou. Pěvecky i tanečně nadaná umělkyně si oblékla veselé barevné bikiny a hodně průsvitné černé šortky, což odhalovalo její krásně žensky tvarovanou postavu.

V Kapském městě se však Shakiře přihodila i dost nepříjemná zkušenost. Když se chtěla vyfotit s delfíny a lvouny, jednomu z nich se znelíbila. Zvíře by možná na pěveckou divu i zaútočilo, kdyby ji včas bratr nezachránil.

Shakira byla hvězdou v Latinské Americe již od 90. let, ale celý svět ji začal uznávat až v roce 2001, kdy natočila své první anglicky nazpívané album Laundry Service s hitem Whenever, Wherever. Od té doby zpěvačka hodně zapracovala na své postavě a dnes se může pochlubit neuvěřitelně útlým pasem s vypracovaným bříškem a smyslně oblými boky.

V osobním životě se Shakira dlouho držela při zemi, celých 11 let totiž strávila po boku Antonia de la Rúi, syna bývalého argentinského prezidenta Fernanda de la Rúi. Dvojice se rozešla v lednu 2011. Krátce poté začala zpěvačka randit s o deset let mladším fotbalistou z FC Barcelony Gerardem Piquém. V říjnu však jejich romance skončila. Důvodem měl být údajně fotbalistův zálet s mladinkou blondýnkou.

Související témata:
Kapské město

Reklama

Další články

Načítám