Hlavní obsah
Článek

O tom, že show na letošním Super Bowlu bude stát za to, nikdo nepochyboval už od té chvíle, kdy bylo oznámeno, že ji mají na starosti Shakira (47) a Jennifer Lopez (54). Latinskoamerické krásky ovládly poločas a předvedly pekelně žhavou show.

Shakira si přichystala pro diváky směs svých největších hitů, které doprovodila divokým břišním tancem, jak je koneckonců u ní zvykem. V červeném kostýmku třásla přednostmi, a dokonce to rozjela na elektrickou kytaru.

Shakiru vystřídala JLo, která začala svou část show v černém kostýmu. I v něm do kamer pořádně zavrtěla zadečkem, než se svlékla do ještě odvážnějšího outfitu.

Poté ve stříbrném kostýmu vyšplhala na tyč, kde se chvíli svíjela. Lekce pole dance, které absolvovala kvůli natáčení filmu Zlatokopky, se jí tak docela hodily. Taneční show byla jako vždy precizní, ale největší ovace sklidily dámy, když byly na pódiu společně.

Shakira se ke kolegyni znovu připojila a doprovodila ji dokonce na bicí během písně Let´s Get Loud. Se zpěvem pomohla i dcera Jennifer Emme (11), která za něj sklidila velké ovace.

Oděné ve zlatě a stříbře zpěvačky společně třásly pozadími tak divoce, že se při pohledu na ně tajil dech. Pokud nejste slabí na srdce, přesvědčte se sami v naší galerii nebo na videích.

Reklama

Další články

Načítám