Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zpěvačka Shakira (47) sdílela na svém instagramovém účtu dojemné video, jak zpívá se svým otcem Williamem Mebarakem Chadidem. Kolumbijská kráska si s otcem střihla anglickou verzi balady Domino z 50. let. Video má přes dva milióny zhlédnutí a dojalo většinu fanoušků k slzám.

„87 let! Velmi dobře, tatínku!“ napsala k videu zpěvačka. Na konci jejich duetu se Shakira k otci pyšně přivine a vtiskne mu pusu na tvář, sama evidentně dojatá. Shakira je jediné dítě otce Williama a maminky Nadii.

S oběma má skvělý vztah, navíc právě otci přisuzuje kredit za své úspěchy. Když bylo Shakiře sedm let, svěřila se mu s tím, že by chtěla psát texty a on jí věnoval psací stroj. Svou první píseň napsala v osmi letech a byla inspirovaná právě jejím otcem.

Shakira minulý měsíc ukončila světové turné El Dorado v rodné Kolumbii. Při koncertě v parku Simóna Bolívara v Bogotě se dojala k slzám, když celý dav zpíval její písně a vzdával jí hold. Shakira je v dlouhodobém vztahu s fotbalistou Gerardem Piquém (31), se kterým má dva syny Milana (5) a Sashu (3). Společně žijí v Barceloně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám