Hlavní obsah
Článek

Označení nestárnoucí zpěvačka obvykle náleží Jennifer Lopez, stejně tak by si jej však zasluhovala i Shakira (47). Ačkoli tato původem kolumbijská diva vypadá pořád jako holčička, za pár měsíců oslaví neuvěřitelné čtyřicetiny. Její vzhled tak pochopitelně není zadarmo, Shakira navíc nemá útlé křivky v genech a musí si je nekompromisně vydřít v posilovně. Vždyť jako dvacátnice bývala holka krev a mlíko, což bylo vidět i v klipu jejího prvního velkého hitu Whenever Wherever (2001). To už ale dávno není pravda a maminka tříletého Milana a ročního Sashi je štíhlá jako laňka.

Zpěvaččina perfektní forma byla znát i v pondělí, kdy směřovala do jednoho estetického centra v Barceloně. Málokomu by to přitom v drdůlku s kšiltem, bez make-upu a ve sportovním kompletu slušelo tak jako právě partnerce fotbalisty Gerarda Piquého.

Mateřství a teprve devětadvacetiletý fešný Španěl mají evidentně na zpěvačku blahodárné účinky, občas je ale zapotřebí si dopomoci k mládí i nějakou tou zkrášlovací procedurou v estetickém centru...

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám