Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

První zprávy o tom, že by Shakira (47) mohla být těhotná, se vyrojily již v červnu, ale kolumbijská zpěvačka nechtěla nic zakřiknout, a tak si s potvrzením informace počkala. Nyní ale nejspíš nastal správný čas oznámit tuto skvělou novinu oficiálně. Na svůj web proto napsala: „Jak už možná někteří z vás víte, Gerard a já jsme velmi šťastní a těšíme se na příchod našeho prvního děťátka!“

„Právě proto jsme se rozhodli, že tyto unikátní chvíle v našich životech jsou pro nás prioritní, a proto přesouváme všechny aktivity a propagační akce konané v těchto dnech,“ omluvila se zpěvačka na internetu.

Své první miminko čeká Shakira se španělským fotbalistou hrajícím za FC Barcelonu Gerardem Piquém, s nímž randí od loňského března. V říjnu se však vyrojily informace, že se vztah rozpadl. Důvodem měla být Gerardova údajná nevěra. Fotbalista prý nezvládal zpěvaččinu častou nepřítomnost. Dnes je ale vše jinak a zamilovaná dvojice už se nemůže dočkat prvního společného potomka.

Reklama

Další články

Načítám