Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečka Selma Blair (51) obvinila svého bývalého partnera Ronalda Carlsona (52) z fyzického napadení. K incidentu mělo dojít 22. února v jejím domě v Los Angeles, poté, co ukončili jejich dlouhodobý vztah, stojí v dokumentech, které obdrželo TMZ.

Po hádce měl herečku Carlson povalit, zasednout a začít škrtit. Selma, která trpí roztroušenou sklerózou, dále měla ztratit vědomí. K incidentu byla přivolána policie, když dorazila, herečka krvácela z nosu, znovu ztratila vědomí a byla hospitalizována, stojí dále v dokumentech.

Carlson byl zatčen za trestný čin domácího násilí s tělesným zraněním. Blair pak prostřednictvím svého právníka získala dočasný soudní zákaz přiblížení.

Carlson popřel, že by herečku napadl, a 15 dní po incidentu sám zažádal, aby se k němu nesměla přiblížit. Tvrdí, že herečka napadla jeho a on se jenom bránil. Krvácející nos byl prý důsledek jejího onemocnění.

Blair oznámila, že jí diagnostikovali roztroušenou sklerózu v říjnu 2018. S fanoušky je velmi sdílná, a dokonce natočila o své nemoci dokument. Podstoupila drastickou léčbu v podobě chemoterapií a ozařování a nemoc je aktuálně v klidovém stádiu. Selma se dokonce mohla vrátit k práci.

S Carlsonem randila poprvé několik měsíců, krátce předtím, než ji nemoc diagnostikovali. Rozešli se v lednu 2018, ale v roce 2020 vztah obnovili a působili velmi zamilovaně. Blair má desetiletého syna Arthura ze vztahu s Jasonem Bleickem, Carlson má dvanáctiletou dceru z předchozího vztahu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám