Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Selma Blair (51) se už třetím rokem potýká s roztroušenou sklerózou a o svém boji s nemocí natočila dokument Introducing, Selma Blair, který uvede v říjnu. Nyní prozradila, jak si po dlouhé a vyčerpávající léčbě stojí.

„Moje prognóza je skvělá. Nemoc je v klidovém stádiu. Transplantace kostní dřeně zabrala,“ uvedla pro People.

Herečka měla problémy mluvit a ztrácela pohyblivost v levé noze, což vedlo k tomu, že při chůzi začala používat hůlku. Transplantaci podstoupila po agresivní sérii chemoterapií a ozařování. Léčba byla náročná, ale v posledních měsících je její stav výrazně lepší.

„Byla jsem úplně vyhořelá. Ale dělám to pro syna. Nemám v nejmenším úmyslu ho teď opustit. Lidé se o mě skvěle starají. Nikdy jsem neměla život ráda. Teď mám, zvláštní, že? Prožívám nejlepší období v životě,“ dodala odhodlaně maminka desetiletého Arthura.

Minulý týden herečka Christina Applegate oznámila, že i jí diagnostikovali roztroušenou sklerózu. S Blair se zná díky natáčení komedie Prostě sexy a jsou dobré kamarádky. Bude jí tak v boji s nemocí oporou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám