Hlavní obsah
Článek

Občas jsou dvojice, které prostě na společné fotce nečekáte… Jednou z nich jistě byla i Selena Gomez (31) a Hailey Bieber (27). Bývalé rivalky v lásce se k sobě na plese v Muzeu Akademie filmových umění a věd v Los Angeles v sobotu večer ale měly jako letité kamarádky. Společně je zachytil fotograf Tyrell Hampton a snímky přidal na Instagram.

Modelka se zřejmě opakovaně setkávala s náznaky, že stála za začátkem konce teenagerovské lásky mezi jejím manželem Justinem Bieberem a Selenou Gomez. Nedávno se tak v podcastu moderátorky Alex Cooper Call Her Daddy nechala slyšet, že Justin s ní Selenu rozhodně nepodvedl a odmítla, že Justina Seleně ukradla.

Bieber a Gomez měli totiž divoký vztah v letech 2010 - 2018, během nějž se několikrát rozešli a opět dali dohromady. A právě během jedné z několika ‚pauz‘ páru si Justin poprvé krátce začal s Hailey. Scházeli se téměř dva měsíce od prosince 2015. O necelý rok později měl pak pro změnu několikaměsíční románek se Sofií Richie.

Dcera herce Stephena Baldwina se s popovým idolem dala opět dohromady prý až po jeho definitivním rozchodu se Selenou v roce 2018, ačkoli k jejich zásnubám došlo již v červenci téhož roku a po dalších dvou měsících do toho praštili.

Ať už to bylo, jak chce, důležité je, že mezi dvojicí nepanuje již žádná rivalita. Šťastný je z tohoto setkání i samotný Bieber, který sice na akci chyběl, ale nechal se slyšet, že je prý velmi spokojený, že mohou všichni jít dál a že je mezi nimi vše v klidu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám