Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Maminka zpěvačky Seleny Gomez (31) Mandy Teefey (45) promluvila k haterům. Když se společně s dcerou a podnikatelkou Daniellou Pierson, s nimiž založila mediální společnost pro duševní zdraví, objevila na obálce prosincového čísla magazínu Entrepreneur, našli se tací, kteří hanlivě komentovali její vzhled.

Mandy na Instagramu sdílela soukromou zprávu od neznámého uživatele, který jí nabízel pomoc s hubnutím. Nevyžádaná nabídka byla jednou ze slušnějších reakcí na její figuru, jak Mandy doplnila.

„Nikdy by mě nenapadlo to rozebírat, ale vím, že v reakci na fotky z obálky Entrepreneur někteří kritizovali moji postavu a dostala jsem i sama takové zprávy,“ rozepsala se.

„Strávila jsem 3 a půl týdne v nemocnici s těžkým zápalem plic. Řekli mi, že mi zbývají pouhé dny života. Zabojovala jsem a lékaři taky bojovali. Patřím k málu šťastlivců, kteří to zvládli,“ dodala.

Vysvětlila také, že bojovala s dvojitým zápalem plic a nabrala 27 kilo. „Absolutně jsem neměla zájem něco fotit. Ale včera byl z mnoha důvodů krásný den, i když byl plný útoků na mou osobu. Jsem zdravá a budu na sobě pracovat, jak sama uznám za vhodné. Je zázrak, že jsem vůbec tady, ale žiju. A jestli jsem u toho o dvě velikosti větší než dřív, tak ať,“ vzkázala na sociální síti.

Mandy stejně jako Selena klade důraz především na duševní zdraví. Selena léta trpěla depresemi a panickými atakami, později jí diagnostikovali bipolární poruchu.

S posměváčky si ostatně užila své i ona. I její kolísání váhy v důsledku vážné nemoci někteří kritizovali. Zpěvačka má lupus a musela podstoupit transplantaci ledviny. V rámci léčby také podstupovala chemoterapie.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám