Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Udílení cen American Music Awards 2019 bylo velkým večerem pro zpěvačku Selenu Gomez (31). Vystoupila po roční pauze od šoubyznysu, kterou si vyžádalo její chatrné zdraví. Gomez nejprve oslnila na červeném koberci v mini šatech Versace s napěchovaným dekoltem.

Poté uchvátila dav vystoupením na pódiu, zazpívala své aktuální hity Lose You To Love Me a Look At Her Now. V černých šatech dojala první jmenovanou písní, s druhou to pak rozjela v sexy body značky Versace a kozačkách. Selena vystoupila v přímém přenosu po více než dvou letech a nervozita se podle některých fanoušků podepsala i na jejím výkonu.

Gomez má lupus a v minulosti prodělala transplantaci ledviny. Loni na podzim se zpěvačce problémy s ledvinami vrátily a psychicky se zhroutila. Nějakou dobu pobyla v rehabilitačním zařízení a odmlčela se ze sociálních sítích i hudebně. Velký návrat přišel až s letošními singly, fanoušci by se také co nevidět měli dočkat nového alba.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám