Hlavní obsah
Článek

Amerika zná své nejlepší hudební interprety pro letošní rok. A zatímco na pódiu se během American Music Awards střídal jeden hudební talent za druhým, na červeném koberci při příchodech se pro změnu míjely slavné dámy s výstavními dekolty. A bylo na co se dívat.

Zpěvačka Selena Gomez (31) byla bezesporu hlavní hvězdou večera. Po pauze ze zdravotních důvodů se vrátila na hudební scénu v plné síle a vyzbrojená vysoko vyšponovaným poprsím. Taylor Swift (34), která si odnesla neuvěřitelných šest ocenění, výstřihem sice tolik neprovokovala, ale převálcovala kolegyně ve všech hudebních kategoriích, ve kterých byla nominovaná.

Rafinovaný outfit zvolila zpěvačka Ciara (34), která sice oblékla maxi sako, ale pod ním se bez spodního prádla dmulo její bujné poprsí. A na podobný model vsadila i modelka Tyra Banks (50), které ze saka vykukovala podprsenka.

Zpěvačka Halsey (29) zaujala výstřihem spíš na pódiu než na červeném koberci, a nezaostávala ani Camila Cabello (22) v korzetových šatech tělové barvy. Dokonale tvarovaným poprsím zaujala i Heidi Klum (50), která kromě dekoltu v minišatech odhalila i nohy. Nejen výstřihy slavných dam se můžete pokochat v naší galerii.

Reklama

Další články

Načítám