Hlavní obsah
Článek

Stává se, že je právě pevné zdraví to jediné, co slavným osobnostem někdy schází. A nevyřeší to za ně ani jejich tučná konta. Podívejte se na následující celebrity, které trpí nějakou vážnou nemocí.

Selena Gomez

Selena Gomez (31) tajně bojovala s lupem několik let, než se v roce 2017 objevily zprávy o tom, že podstoupila transplantaci ledviny. V loňském roce se rovněž potýkala se zdravotními komplikacemi, které způsobily psychické zhroucení. Zpěvačka nějakou dobu pobyla v léčebném zařízení, ale momentálně to vypadá, že je v plné síle.

Nick Jonas

Manžel herečky Priyanky Chopry Nick Jonas (26) se teprve v loňském roce svěřil světu, že trpí cukrovkou 1. typu, při které je nutné dodávat tělu inzulin v podobě injekcí. Nemoc Nickovi diagnostikovali, když mu bylo pouhých 13 let. S cukrovkou se však naučil žít a dnes pomáhá šířit povědomí o tomto onemocnění. Především pak mezi dětmi a teenagery.

Halsey

Zpěvačka Halsey (29) toho má za sebou opravdu hodně. Kromě bipolární poruchy jí byla diagnostikována také endometrióza, o které poměrně dlouho nevěděla. Nejenže trpěla ukrutnými bolestmi, ale bohužel také potratila. Po odhalení gynekologického onemocnění, které často vede k neplodnosti, podstoupila potřebnou operaci a dle doktorů má dokonce šanci, že se v budoucnu stane matkou.

Gigi Hadid

Gigi Hadid (28) možná patří k nejlépe placeným modelkám světa, ale ani ona si za své jmění zdraví nekoupí. Trpí zánětem štítné žlázy, a v minulosti dokonce musela obhajovat svou změnu váhy. Jak je známo, přibývání na váze je jedním z příznaků nemoci. Když totiž v modelingu v 17 letech začínala, o své diagnóze neměla ani ponětí. Často tak byla modelingovými společnostmi odmítána s tím, že se její postava do branže nehodí.

Bella Hadid

Ani sestra Gigi Bella Hadid (27) to se zdravím nemá nejjednodušší, v roce 2015 totiž prodělala lymskou boreliózu, s jejímiž následky se potýkala hodně dlouhou dobu. Modelka se svěřila, že jednou nemohla vstát z postele celých šest dní a měla rozostřené vidění. Se stejným onemocněním bojovala i modelčina matka Yolanda Hadid.

Sarah Hyland

Hvězda Takové moderní rodinky Sarah Hyland je velmi sdílná, co se týče dysplazie ledvin. Už jako malé jí oznámili, že nebude žít normálním životem. Následkem vady musela herečka už dvakrát podstoupit transplantaci (poprvé se ledvina neuchytila). Silné léky způsobily nárůst váhy, a i tato hvězda musela veřejně obhajovat svůj zevnějšek.

Reklama

Další články

Načítám