Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Selena Gomez (31) je kvůli nedávným zásnubám jejího bývalého Justina Biebera nyní ostře sledována. Celý svět čekal na to, až se z toho sesype. A skutečně se podle posledních zpráv emocionálně zhroutila. Nicméně ne kvůli Justinovi, ale kvůli zdravotním potížím.

Selena v loňském roce prodělala transplantaci ledviny a během posledního týdne v září musela být hospitalizována kvůli špatné tvorbě bílých krvinek. Z domova byla převezena rovnou do Cedars-Sinai Medical Center v LA, odkud ji po několika dnech podle portálu TMZ propustili.

Minulý týden však musela být hospitalizována znovu, opět kvůli stejným zdravotním problémům. Podle TMZ chtěla nemocnici opustit, a když ji lékaři nenechali, psychicky se zhroutila. Podle stejných zdrojů je nyní v psychiatrickém zařízení East Coast, kde podstupuje dialektickou behaviorální terapii, kterou podstoupila již v minulosti.

Na konci září Selena sama ohlásila, že si dává pauzu od sociálních sítí. Mladá zpěvačka vždy otevřeně psala o svých psychických potížích. S těmi byla na nějakou dobu hospitalizována v roce 2014. Selenini fanoušci jsou strachy bez sebe. Jen připomeneme, že se 144 milióny sledujících je Selena nejsledovanější celebritou Instagramu. Fanoušci nyní žadoní o zprávy o jejím stavu. Snad zpěvaččin tým jejich prosby brzy vyslyší a mladá hvězda bude co nejdříve zpátky v plné síle.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám