Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Už v jejích patnácti letech si začali lidé všímat nezvyklé podoby mezi Erikou Montantes (23) a zpěvačkou Selenou Gomez (31). Vtipné je, že tehdy o ní ani nevěděla. A tak si Selenu vyhledala na internetu, začala ji sledovat na sociálních sítích a ta se Erice, dnes fotografce na volné noze, postupně stala vzorem.

„Jsem polichocena, myslím, že je to velmi krásná a úžasná bytost. Miluju ji, myslím, že je velice silná, krásná, statečná a je dobrým vzorem. I když si prochází těžkým obdobím, snaží se udržet na tváři úsměv,“ míní o svém idolu v narážce na transplantaci ledvin, kterou musela zpěvačka nedávno podstoupit.

Ale jaké to je být dvojnicí světové hvězdy? Erika přiznává, že občas vtipné, jindy otravné.

„Je zábavné sledovat, jak jsou lidé překvapení, když se mě zeptají, zda jsem Selena, a já odpovím, že ne. Pak stejně jdou a vyfotí se se mnou,“ jmenuje kuriózní situaci, jíž se sem tam nevyhne. Čemu se pak nesměje, jsou hateři, kteří jí mají za zlé, že se snaží vypadat jako slavná zpěvačka. Což ale odmítá. „Nesnažím se vypadat jako ona nebo si na ni hrát, protože ona je Selena a já Erika, prostě různí lidé, chápete?“ vzkazuje jim.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám