Hlavní obsah
Článek

Zpěvačka Selena Gomez (31) zažila náročný a přelomový rok. V létě kvůli autoimunitnímu onemocnění zvanému lupus podstoupila transplantaci ledviny, poté následovala rekonvalescence. Dárkyní se stala její kamarádka Francia. Právě jí pak věnovala cenu magazínu Billboard pro ‚Ženu roku‘, již si převzala. Z ranku těch šťastných událostí pak bylo znovuobnovení vztahu se zpěvákem Justinem Bieberem. S ním a s kamarádkami zpěvačka v Mexiku přivítala nový rok.

Gomez je po zákroku plná chuti do života, kterou uspokojila na mexických plážích. Na dovolenou vyjela s přáteli a ani Bieber v letovisku Cabo nechyběl. Spolu je sice nevyfotili, ale podle zdrojů zahraničního tisku bydleli jen kousek od sebe.

Podle zdrojů zahraničních médií si zpěvačka a její parta dopřali luxus v podobě privátní vily s výhledem na všechny strany a s cenou 18 tisíc dolarů za noc (asi 383 tisíc korun českých). To je ranec, ale Selena si to může dovolit. Patří k nejpopulárnějším zpěvačkám a její Instagram je při 132 miliónech sledujících lidí také továrnou na peníze. Nyní už je zpěvačka zpět doma v Los Angeles.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám