Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Někdy prostě stojí za to vymyslet něco lepšího než puget kytek z benzinky... "Předvalentýnský" víkend jako vystřižený z filmu si přichystal pro svou partnerku Selenu Gomez (31) její nový přítel The Weeknd. Pronajal luxusní jachtu, kde se Selenou strávil romantické chvilky ve dvou.

Šestadvacetiletý zpěvák randí s jedním z nejpůvabnějších mladých pěveckých a hereckých talentů od ledna, a tak je mezi nimi všechno ještě hodně čerstvé a intenzivní... Možná i proto nechtěl nic podcenit a svou milou překvapil nocí na lodi, kotvící v přístavu na pobřeží Marina Del Rey v Los Angeles. Na palubě se pak odehrávalo cosi, co zřejmě zpěvaččině ex Justinu Bieberovi hnulo žlučí.

Pro Biebera je totiž Gomez srdcovou záležitostí, kterou zřejmě nikdy nedokázal definitivně vymazat z hlavy. Možná i proto v úterý na svátek zamilovaných demonstrativně sdílel na Instagramu video, kde tak trochu s nadsázkou truchlí, že nemá žádné jídlo, žádnou práci ani Valentýna, kterého si vždycky moc přál.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám