Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Není jen nejsledovanější celebritou na Instagramu, nyní si Selena Gomez (31) může připsat ke svým úspěchům i fotku s dosud největším počtem lajků neboli označení ‚to se mi líbí‘. Snímek, na němž nádherná zpěvačka a herečka usrkává brčkem známý nealkoholický nápoj z láhve, si jich během dvou týdnů od uveřejnění vysloužil přes čtyři milióny.

Plné rty, bohatá hříva a hlavně svůdný pohled přímo do objektivu, to stačilo Seleně k tomu, aby u svých fanoušků zabodovala natolik, aby pokořila všechny snímky královen selfie z klanu Kardashian-Jenner i veškeré více či méně odhalené záběry svůdných modelek a ostatních celebrit.

Náskok v počtu sledujících před ostatními hvězdami má navíc Selena celkem slušný. Druhá Taylor Swift na ni ztrácí čtyři milióny fanoušků (celkem jich má přes 85 miliónů). Třetí je pak zpěvačka Ariana Grande (78 miliónů), čtvrtá Beyoncé (77 miliónů) a až pátá Kim Kardashian (76 miliónů).

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám