Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Tohle se bude žárlivé Katy Perry (39) těžko vysvětlovat... Tyto fotografie zřejmě neměly vůbec vzniknout, natož spatřit světlo světa. Celebrity si totiž už tak nějak zvykly, že v útrobách VIP sektorů nočních podniků jsou více méně inkognito a fotografové si na ně mohou počkat maximálně tak před východem. Orlando Bloom (39) a Selena Gomez (31) proto asi neměli ani ponětí, že je při jejich důvěrné chvilce na gauči v lasvegaském klubu někdo fotí...

Snímky byly pořízeny v sobotu v podniku The Light, kam herec z Pána prstenů a Pirátů z Karibiku dorazil už v pokročilou noční hodinu. Zpěvačka zde údajně slavila úspěšné zahájení svého turné Revival, které odstartovala o den dříve v Mandalay Bay Events Center v Las Vegas. Katy přitom tou dobou byla v Kalifornii na dobovém Renaissance Festivalu.

Přestože Gomez údajně odcházela na hotelový pokoj sama, Perry by se možná měla mít na pozoru. Mezi jejím partnerem a třiadvacetiletou bývalou láskou Justina Biebera to prý nebezpečně jiskří. O jejich románku se přitom hojně mluvilo už koncem roku 2014, kdy je společně načapali fotografové i na letišti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám