Hlavní obsah
Článek

Když se letos v dubnu Selena Gomez (31) objevila v bikinách, zdálo se, že její atraktivita je nenávratně pryč. Zpěvačka však překonala nepříznivé období a je v životní formě.

Osudová žena Justina Biebera (30) se počátkem roku stáhla do ústraní, ale přesto neunikla pozornosti fotografů, kteří zdokumentovali její kulatící se postavu. Selena tehdy mlčela o svém zdravotním stavu, který kila navíc vysvětloval. Kvůli onemocnění zvanému lupus užívala léky, což se podepsalo na jejím vzhledu.

Kynoucí Selena je už ovšem minulostí. Zpěvačka má zpět své původní křivky a provokuje mnohem více než v časech, kdy se neustále rozcházela a udobřovala s Justinem Bieberem. Své přednosti už popová hvězdička zúročila během vystoupení na módní show značky Victoria´s Secret, kde konkurovala těm nejslavnějším modelkám.

Na opětovně štíhlou postavu je Selena hrdá, takže ve videu k písni Hands To Myself oblékla jen černé spodní prádlo. Při pohledu na nejnovější záběry dřívější slušňačky nejspíš nestrne úžasem jen Justin.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám