Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

V říjnu prý byla příčinou dalšího z řady rozchodů Justina Biebera (30) a Seleny Gomez (31), s níž se přitom přátelí a tráví letní dovolené. Devatenáctiletá Kendall Jenner, která přesedlala od rodinné reality show Keeping Up With the Kardashians velmi úspěšně ke kariéře v modelingu, se s Bieberem evidentně stýká i nadále.

Minulý týden si přitom ještě ve trojici se Selenou zašli na večeři do restaurace v Beverly Hills, neděli už trávili jen spolu na rozsáhlé zahradě u jeho domu v Los Angeles. Všímavým redaktorům z Daily Mailu dokonce neušlo, že Kendall měla u Biebera stejný outfit jako předešlý den, což by nahrávalo domněnce, že u zpěváka přespávala.

A zatímco Kendall měla i šátek kolem krku, Justin se na ni snažil udělat dojem svými svaly a tetováním, nad kterými naposledy jeho obdivovatelky vzdychaly v reklamě na spodní prádlo Calvin Klein. Co myslíte, dají to nakonec tihle dva dohromady?

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám