Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Pokud chtěla Florence Pugh (28) zapůsobit na svého expřítele, určitě se jí to podařilo na jedničku. Neobvyklý model si oblékla na speciální projekci filmu, v němž hrála, a který právě její bývalý režíroval.

Americká herečka už má ve svých sedmadvaceti letech za sebou skvělou hereckou kariéru, a dokonce i nominaci na Oscara ve vedlejší roli za film Malé ženy. Ostatně nominací i samotných ocenění už nasbírala spoustu. Jejích devět milionů fanoušků na Instagramu na druhou stranu určitě oceňuje i to, že ač je Florence hvězdou, sdílí s nimi obyčejné okamžiky ze svého života a nebojí se ukázat i nenalíčená, třeba jako její kolegyně, zpěvačka a herečka Selena Gomez (31).

Co se týče soukromého života, byla Florence poslední tři roky šťastná po boku herce a režiséra Zacha Braffa, kterého čeští diváci mohou znát ze seriálu Doktůrci. Poměr sice v loňském roce skončil, bývalí partneři mají ale stále skvělý vztah, a tak se Florence objevila i v hlavní roli Zachova filmu A Good Person, pojednávající o ženě, která přežije tragédii a stane se závislou na opiátech. Braff dokonce řekl, že Florence mu byla pro film velkou inspirací.

A právě na projekci filmu dorazila herečka v nezvyklém modelu. Zatímco ve světě ještě stále doznívá móda takzvaného underboob, na společenských akcích se už čím dál více objevuje i sideboob, což znamená, že jsou ňadra vidět z boku. Florence si oblékla průsvitnou bílou vestičku, která, jak se říká, nenechala příliš prostoru pro fantazii. Modelem ale sklidila úspěch mezi fanoušky, kteří ho považovali za povedený. Podívejte se do naší galerie, jak jí to slušelo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám