Hlavní obsah
Článek

V New Yorku aktuálně pokračuje natáčení třetí série populárního seriálu z dílny streamovací služby Hulu Jen vraždy v budově, kde jednu z hlavních rolí ztvárňuje Selena Gomez (31). Ta si nyní mohla v rámci jedné ze scén vyzkoušet svatbu nanečisto. Není pochyb, že jednou bude z čerstvě nejsledovanější ženy Instagramu krásná nevěsta.

Třicetiletá herečka v seriálu představuje postavu mladé umělkyně Mabel Mory, a jak se zdá, podle scénáře si vyzkouší velký den v životě každé ženy, jenž se odehraje v místní kapli. Na záběrech jsou vidět i další hlavní hvězdy seriálu Steve Martin a Martin Short.

Snímek Seleny ve svatebkách se objevil i na Twitteru samotného Steva Martina, jenž je zároveň tvůrcem seriálu. K fotce, na níž vedle Gomez stojí, vypadají jako otec s nevěstou. Martin ke snímku tak výmluvně napsal: „Hádej, co se právě stalo!“

Spolupráci s oběma hereckými velikány si Selena nemůže vynachválit, již během natáčení první řady v roce 2021 se nechala slyšet: „Hned jsem měla pocit, že jsem součástí tria. Jsou prostě nejlepší. Jsou mimořádně skromní a laskaví a mají prostě jiný lidský pohled na život než kdokoli, koho jsem kdy potkala,“ vysekla svým kolegům poklonu v rozhovoru pro magazín People Gomez, která před nedávnem pokořila hranici 400 milionů sledujících na Instagramu, což se jí podařilo jako první ženě v historii.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám