Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na modelku a influencerku Hailey Bieber (27) byste momentálně mohli narazit v oblíbeném letovisku hvězd Cabo San Lucas v Mexiku. Manželka Justina Biebera tam odjela s partou kamarádek na dámskou jízdu.

Dcera herce Stephena Baldwina a grafické designérky Kennyi Baldwin zvolila limetkově zelené bikiny a vlasy si chránila červenou kšiltovkou týmu New York Yankees. Při pohledu na ni asi nikoho nepřekvapí, že je Hailey poslední roky jednou z nejvýraznějších tváří značky Victoria’s Secret.

Hailey do letoviska zavítala poté, co se hojně rozebírá ‚drama‘ mezi ní a bývalou přítelkyní jejího manžela Selenou Gomez (31). Internetovou smršť způsobilo několik videí, které natočila Hailey se svou kamarádkou Kendall Jenner a které byly podle mnohých jasně mířené proti Seleně.

Celá aférka odstartovala začátkem roku, když Selena sdílela na Instagramu fotky ze své dovolené shodou okolností rovněž z mexického Cabo. Herečka se dočkala spousty body shamingových komentářů od internetových trollů mířených na její postavu.

Krátce nato Hailey s Kendall Jenner a další kamarádkou Justine Skye sdílely na TikToku video, v němž použily v překladu slova: „Neříkám, že si to zaslouží, jen říkám, že boží načasování je vždy správné.“ Načež lidé začali vidět spojitost se Selenou. Hailey nakonec příspěvek smazala a vyjádřila se ve smyslu, že šlo o legraci s kamarádkami, která neměla být proti nikomu mířena.

Takové vysvětlení ale nestačilo a fanoušci se rozdělili na tábor Seleny a Hailey. Aby toho nebylo málo, sdílela Selena o několik dní později zábavné video, kde se podělila o svou nevydařenou úpravu obočí, kteru popsala jako nehodu.

Kendall se pak na Instagramu objevila s hláškou ‚Tohle byla nehoda?‘ přes své bezchybné obočí. Následně Hailey a Kendall pózovaly na Facetime s jejich dokonale tvarovaným obočím.

Zatímco Hailey a Kendall celá aférka přinesla odliv statisíců fanoušků na jejich účtech na sociálních sítích, Selenu několikamilionový nárůst během pár týdnů naopak vyšvihl na pozici nejsledovanější ženy na Instagramu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám