Hlavní obsah
Článek

Dle jejích nových fotek na sociální síti byste možná řekli, že je to žačka ze základní školy. Ona je ale místo toho třicetiletou celosvětovou hvězdou, jednou z nejsledovanějších umělkyň na Instagramu a dámou, která získala titul Žena roku časopisu Billboard a dostala se i mezi 100 nejvlivnějších lidí na světě, vyhlášených magazínem Time.

Už víte? Jestli ne, tak můžeme ještě trochu napovědět. Tajemná žena se narodila v roce 1992 v Texasu a živí se jako zpěvačka, skladatelka, herečka a módní návrhářka. Svou kariéru začala v pořadu Barney a přátelé, později se proslavila rolí čarodějky v seriálu Kouzelníci z Waverly.

Prodává miliony alb, spolupracuje s mnoha charitativními organizacemi a v roce 2017 podstoupila transplantaci ledviny. V minulosti se ale hodně řešil také její vztah s Justinem Bieberem a později se zpěvákem The Weekndem. V současné době je podle dostupných informací single, protože prý více času věnuje sebelásce.

Ano, jedná o Selenu Gomez (31), která svým fanouškům ukázala tvář zcela bez make-upu a vyžehlených vlasů a ke snímkům napsala pouze v překladu „já.“ Fotografie zcela pozbývají i jakékoliv retuše, protože herečce a zpěvačce je dokonce na obličeji vidět pupínek. Selena se takto prezentuje i přesto, že má sama značku kosmetiky. A fanoušci ji za to náležitě oceňují.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám