Hlavní obsah
Článek

Je jedno, kolikrát Selena Gomez (31) zopakuje, že jí váha kolísá kvůli lékům, které užívá na problémy s ledvinami, vždycky se najde někdo, kdo ji kvůli tělu začne trollit. Jako tomu bylo nyní po udílení Zlatých glóbů, kam zpěvačka dorazila.

„Je teď trošku větší, co?“ rozjely se rýpavé komentáře na sociální síti poté, co se Selena objevila na červeném koberci. A nenechaly zpěvačku chladnou.

„Jsem teď trochu větší, protože jsem si užila svátky, je to jasné?“ odpověděla na hejt v živém vysílání na Instagramu.

Gomez se potýká s trolly dlouhodobě. Loni se na TikToku nechala slyšet, že být štíhlounká jí nestojí za to odpírat si jídlo, a že by ji lidé i tak hejtovali. Dodala, že si připadá dokonalá taková, jaká je.

Selena prodělala před pěti lety transplantaci ledviny, která jí zachránila život. Dodnes užívá léky, které ovlivňují její tělesnou hmotnost. To ji sice v minulosti trápilo, ale dnes na váhu kašle a nijak se neomezuje.

Byly ovšem doby, kdy nebyla vůči haterům tak imunní. Dokonce párkrát smazala sociální sítě poté, co ji hanlivé komentáře uvedly do depresí.

Gomez trpí bipolární poruchou a v minulosti dokonce zvažovala sebevraždu. Pauza od sociálních sítí jí nicméně prospěla. Prý byla šťastnější a žila víc v přítomnosti.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám