Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zlaté glóby za uplynulý rok jsou rozdané. Slavnostní galavečer se konal v úterý v losangeleském hotelu Beverly Hilton. Na jubilejní 80. ročník se dámy opět pořádně vyšňořily, ale jak už to tak bývá, některé neměly při výběru šatů úplně šťastnou ruku. Které to byly?

Módní experti tentokrát nepochválili jindy perfektní Heidi Klum (50), která chtěla dát na odiv své dlouhé štíhlé nohy, ale její třpytivé minišaty s fialovým peříčkovým lemem vyhodnotili jako model vhodný spíš pro tanečnici v Las Vegas. Jde přitom o kousek z dílny luxusní značky Germanier návrháře Kevina Germaniera z jeho jarní kolekce pro letošní rok.

Také Selena Gomez (31) tentokrát šlápla vedle se sametovými šaty bez ramínek, jejichž skládaný předek zpěvačce zrovna nelichotil a pár kilo navíc jí určitě přidaly i nabírané rukávy.

Přílišná honosnost hraničící s nevkusem se promítly do šatů hereček Quinty Brunson, Britt Lower či Julie Garner.

Nezvládla to ale ani influencerka Tefi Pessoa, jejíž vrchní část šatů připomínala spíš obleček ze "sado-maso" salonu. Na seznamu nejhůře oblečených hvězd se objevila rovněž modelka Gigi Paris se svou verzí módního hitu uplynulého roku, jímž byly průsvitné šaty v tělové barvě. Nezaujaly ale ani róby moderátorky Amelie Dimoldenberg, herečky Lisy Ann Walter či komičky Lizy Koshy.

Pochválena nebyla překvapivě ale ani představitelka seriálové Wednesday Jenna Ortega, jejíž zajímavě střižené šaty se skládanou sukní byly označeny za poněkud bizarní. Toto přízvisko si ovšem zaručeně ‚zaslouží‘ celkový styling herečky Emmy D’Arcy, jejíž pojetí pánského stylu opravdu nezafungovalo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám