Hlavní obsah
Článek

Topmodelka Heidi Klum (40) a zpěvák Seal (51) k sobě, zdá se, opět našli cestu. Slavný pár byl přistižen v intimním momentu, který vypovídal o tom, že je spojuje více než jen jejich děti.

Přestože Heidi a Seal žijí už více než dva roky v odloučení, jejich láska má nejspíš hluboké kořeny. Během setkání v Los Angeles se tato dvojice loučila tak důvěrným způsobem, že se ihned objevily spekulace o tom, že to mezi nimi opět začalo jiskřit. Že by jejich rozvod nebyl definitivní?

Heidi a Seal se pro rozchod rozhodli v roce 2012, ale jejich manželství nebylo dosud oficiálně ukončeno. Nestárnoucí kráska a čokoládový zpěvák tak mají stále šanci slepit svůj pošramocený vztah dohromady. Přestože Klum i její manžel už byli na veřejnosti viděni s novými partnery, stále k sobě mají velmi blízko.

Slavný pár má totiž pevné pouto v podobě čtyř dětí, které společnými silami vychovává. Klum a Seal mají syny Johana (7) a Henryho (8) a dceru Lou (4). Biologickým otcem nejstarší Helene je miliardář Flavio Briatore, ale Seal ji krátce po jejím narození adoptoval.

Reklama

Další články

Načítám