Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Zatímco Heidi Klum (50) je čerstvě opět volná jako pták, její exmanžel Seal (61) se prý naopak zakoukal do neznámé brunetky, která má být jeho novou přítelkyní. Spatřen s ní byl ve čtvrtek odpoledne při odchodu z obchodního centra Ralphs v Malibu, a to navíc v doprovodu jeho dětí. Malá Leni, kterou Seal přijal za svou dceru, se dokonce s tatínkem a tajemnou ženou vedla za ruku.

Zahraniční tisk mluví o novém vztahu, Seal prý vypadá zamilovaně jako už dlouho ne a jeho domnělá milá rovněž září jako měsíček. Nelze si ale nevšimnout, že krátkovlasá brunetka se od jeho bývalé ženy Heidi vizuálně liší snad ve všech směrech.

Zatímco Klum je typickou atraktivní prsatou blondýnkou, útlá usměvavá tmavovláska má sestřih na kluka a andílka u Victoria's Secret by jako kdysi Klum asi dělat nemohla.

Vypadá to, že jednomu štěstí v lásce přeje, druhému méně. Heidi se nedávno rozešla se svým partnerem a bodyguardem v jednom Martinem Kristenem.

Reklama

Další články

Načítám