Hlavní obsah
Článek

Třicetiletý Scott Eastwood jde ve stopách svého slavného tatínka Clinta. S geny hollywoodského idolu nemá o nápadnice ani role nouzi.

Syn Clinta Eastwooda podědil po svém otci atraktivní vizáž a kromě pohledné tváře se může pochlubit také vypracovaným tělem. Na pláži mu tak dělají společnost krásky, v nichž už se nejspíš neorientuje ani on sám.

Známý svalovec byl v milosti spojován s modelkami Adrianou Limou (42) či Charlotte McKinney, které snad ani nemohou být rozdílnější. Zatímco k první z nich příroda příliš štědrá nebyla, druhá se může pochlubit přírodními pětkami. V Austrálii už ovšem Scotta doprovázela neznámá brunetka, která s ním řádila ve vlnách a pohotově natírala jeho statné tělo opalovacím krémem.

Scott Eastwood má na povalování na pláži stále méně času, protože jeho herecká kariéra se velmi slibně rozjela. V Hollywoodu už dávno není odkázaný jen na tvorbu svého otce. Letos si zahrál v komiksové adaptaci Sebevražedný oddíl i novince Olivera Stonea s názvem Snowden. Brzy se objeví i ve filmu Pod rouškou noci, jehož režisérem je Ben Affleck (51).

Reklama

Další články

Načítám