Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Jak jinak než na luxusní jachtě si mohla užívat dovolenou jedna z nejkrásnějších hollywoodských hereček Scarlett Johansson (39). Ta kupodivu nezavítala do Evropy jako většina jejích kolegů, ale s manželem Colinem Jostem vyrazili do vyhlášeného přímořského letoviska na Long Islandu The Hamptons.

Manželé se ale rozhodně jen neváleli a nepopíjeli na palubě, nýbrž se kromě plavání a potápění v moři střídali na vodním skútru, a Colin dokonce zkoušel takzvaný hydrofoil surfing, tedy ‚surf s křídly‘, díky nimž se létá nad hladinou. Tato mimořádně zábavná aktivita sice čtyřicetiletému komikovi a scenáristovi zpočátku moc nešla, ale nakonec přišel, jak na to, a na prkně se udržel docela dlouho.

Hvězda filmů Zaříkávač koní, Ztraceno v překladu, Černá Dahlia či ze série Marvelovek se po několika nevydařených vztazích s Joshem Hartnettem, Ryanem Reynoldsem, Seanem Pennem a Romainem Dauriacem koncem roku 2017 sblížila s Colinem Jostem. Ten je mimo jiné tvůrcem pořadu Saturday Night Live. O necelé dva roky později se zasnoubili a v říjnu 2020 se vzali. Loni v srpnu se jim narodil syn Cosmo.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám