Hlavní obsah
Článek

I Scarlett Johansson (39) měla letos kráčet k oltáři. Nejlépe placená herečka světa loni kývla na žádost o ruku Colinu Jostovi, tvůrci show Saturday Night Live (SNL). Ten však nyní v pořadu Andyho Cohena přiznal, že veselku odložili kvůli pandemii koronaviru na neurčito.

„Ani přesně nevíme, co je teď legálně povoleno. Každopádně není vhodná doba na to, přizvat všechny blízké a starší rodinné příslušníky na jedno místo. Nevím, kdy to zase bude bezpečné,“ uvedl komik.

Jost doplnil, že si ani tvůrci SNL nejsou pořádně jisti, jestli mohou opět začít s živou show. V New Yorku, kde se natáčí, je situace stále vážná.

Právě při jednom takovém natáčení SNL v roce 2006 Jost poznal svou snoubenku. „Pamatuji si, že byla krásná, chytrá, milá a velmi sofistikovaná. Měla půvab a úsměv, který jsem nikdy na nikom jiném neviděl,“ zavzpomínal na okamžik ve své nové knize A Very Punchable Face: A Memoir. „Potkal jsem někoho, koho miluji, a s kým se cítím nejlíp na světě. Po jejím boku jsem jistější ve všem, co dělám, ať se to lidem líbí, nebo ne,“ píše v knize.

Jost a Johansson se zasnoubili loni v květnu. Scarlett byla v minulosti vdaná za herce Ryana Reynoldse a novináře Romaina Dauriaca, s nímž má dceru Rose (6). S Jostem se zasnoubila po dvouleté známosti.

Johansson není zdaleka jedinou celebritou, která musela kvůli pandemii koronaviru odložit svatbu. K oltáři plánovaly letos jít i Jennifer Lopez, Katy Perry nebo modelka Josephine Skriver.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám