Hlavní obsah
Článek

Scarlett Johansson (39) alias Black Widow se objevila na letošním Comic Conu a na prstě se jí skvěl poměrně velký kámen. Nebyl to sice jeden z "kamenů věčnosti", po kterých v sáze Avengers prahnul padouch Thanos, ale klidně se mu mohl rovnat.

Diamant jí věnoval snoubenec Colin Jost po dvou letech randění. Scarlettin charakter sice nedopadl v posledním díle fenoménu vůbec dobře, ale postava Black Widow se konečně dočká vlastního filmu. Právě to bylo oznámeno na akci v San Diegu, kam se každoročně sjíždí tisíce fanoušků komiksů.

Jedenácti karátový světle hnědý diamant v hodnotě více než devět miliónů korun, se ale nedal přehlédnout. Podle Page Six jde o práci Jamese Taffina, šperkaře značky Givenchy a prsten herečka navlékla v květnu při žádosti o ruku.

S tvůrcem známé Saturday Night Live Show se začala objevovat krátce po rozvodu s francouzským žurnalistou Romainem Dauriacem, se kterým má také dceru Rose. V minulosti byla pak vdaná ještě za herce Ryana Reynoldse. Snad se tedy napotřetí dočká konečně happy endu.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám