Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Herečku Scarlett Johansson (39) doprovodil na Met Gala přítel Colin Jost (35), který až po roce randění Scarlett označil v médiích za svou přítelkyni. S americkým bavičem začala Scarlett randit v květnu 2017, svůj vztah se ale nejprve ututlat. Teprve o několik měsíců později se označili za pár, ale moc se spolu neukazovali.

Scarlett mnozí kritizují za róbu, kterou na Met Gala letos oblékla. Nejen, že ignorovala předepsané „křesťanské“ téma, ale navíc zvolila šaty značky Marchesa. Spoluautorkou Marchesy je bývalá manželka Harveyho Weinsteina, a tak její šaty v poslední době nejsou příliš oblíbené.

Scarlett se ovšem nechala slyšet, že tuto značku ráda podpoří, za což ji mnozí kritizují. Stejně jako za to, že proti Weinsteinovi nikdy nevystoupila v kauze #MeToo, přestože s ním v minulosti spolupracovala. Kritika je slavné herečce nejspíš ale ukradená a po boku nového přítele vypadala velmi šťastně.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám