Hlavní obsah
Článek

I když na svůj věk nevypadá, patří Saska Burešová (77) (74) do rizikové skupiny lidí, které ohrožuje nemoc covid-19. Rozhlasová a televizní moderátorka stejně jako většina jejích kolegů z branže už se nemůže dočkat, až uděláme pomyslnou tečku za koronavirovou pandemií a budeme moci žít zase jako dřív.

Vzhledem k aktuálnímu pozvolnému uvolňování opatření zamíří její první kroky do vlasového studia. „Nemohu se dočkat, až si zajdu ke kadeřnici, neb mé vlasy už delší dobu volají SOS,“ prozradila Super.cz moderátorka oblíbeného nedělního pořadu Kalendárium na České televizi.

Saskia je už po desítky let proslulá svou nestárnoucí image, k níž neodmyslitelně patří hustá mahagonová hříva. Kromě přechodu z černé barvy na mahagonovou na svých vlasech nikdy nic nezměnila. Jak sama moderátorka přiznala, barví se jen kvůli zakrytí šedin.

A kam povedou další kroky Saskie po konci koronavirové pandemie?

„Navštívím nějakou pěknou výstavu, divadelní představení a skočím si s kamarádkami na dobrý obídek. Zkrátka s chutí se vrhnu znovu do života,“ uvedla Burešová. „Dopřeji si dvojku dobrého červeného vínka, které v půvabném prostředí staropražské hospůdky chutná přece jen lépe než doma,“ dodala televizní legenda.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám