Hlavní obsah
Článek

Teprve třiadvacetiletá muzikálová zpěvačka a herečka Eva Burešová čeká miminko. Eva je ve třetím měsíci těhotenství a těší se na prvního potomka. "Nijak jsme to neplánovali, ale ani jsme se nehlídali. Myslím, že se to v této naší práci ani plánovat nedá," řekla Super.cz Burešová.

"Je to naprostý zázrak a oba se velmi těšíme," usmívá se muzikálová hvězda, která získala titulní roli v Času růží, muzikálu Sagvana Tofiho s písněmi Karla Gotta. Premiéra je plánována na březen. Že by muzikál přišel o hlavní hvězdu? "Žádnou práci neruším, dál zkouším Čas růží, dál točím na Primě seriál a určitě do takového dubna, května po jevišti ještě chodit budu, jen se mi trochu poupravují kostýmy," vysvětluje Eva, která se zatím cítí velmi dobře.

Nevyhnuly se jí ani těhotenské nevolnosti. "<span>Špatně mi bývalo ty první měsíce, hlavně když jsem vstávala na natáčení ve čtyři ráno. To jsem se uchechtávala, když se mě kolegové ptali, jestli jsem byla na nějaké párty, když jsem odbíhala z placu," dodala Burešová. </span>

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám