Hlavní obsah
Článek

Veleúspěšná novácká show Tvoje tvář má známý hlas se dočká svého pokračování. A ve hře je řada známých tváří. Podle informací Super.cz Nova pozvala na úzký konkurs například Martinu Pártlovou (44), Karolínu Gudasovou, Míšu Noskovou (41), Evu Burešovou nebo Davida Gránského.

Jak dopadli? Vypadá to, že novým Adamem Mišíkem bude David Gránský, ze kterého je podle informací Super.cz televize nadšená. Sám herec a zpěvák ale zatím potvrdit nic nemohl. "Byl jsem na kamerových zkouškách na druhou řadu, jak to dopadlo, ale říct nemůžu, nesmím ani naznačit. Strašně bych rád řekl, že tam jsem a těším se na to, to by byla pravda, neuvěřitelně by mě to bavilo," řekl Super.cz Gránský.

Produkce o něj měla zájem už v první řadě. "Už se řešilo mé účinkování v první sérii, ale natáčel jsem seriál Ohnivý kře, točil jsem hodně často, nešlo to kvůli náročnosti role slíbit. Ani jsem nedoufal, nečekal, že to bude mít takový úspěch, říkal jsem si, že to bude nějaká travesti show. Ale upřímně teď sleduju každý díl, hrozně mě to baví, užívám si to," vysvětlil David na otevření nového luxusního obchodu s módou, které moderoval.

Na sobě měl skvěle padnoucí oblek za neuvěřitelných 80 tisíc korun. "Je to to nejdražší, co jsem na sobě kdy měl. Bohužel to není moje, musím to vše v pořádku vrátit. Je to fajn, užívám si to, ale oblek za 80 tisíc bych si asi nepořídil," dodal.

Reklama

Další články

Načítám