Hlavní obsah
Článek

Muzikálová zpěvačka Eva Burešová si vyrazila konec letošního roku zpříjemnit do Špindlerova Mlýna. Bohužel počasí sněhovým radovánkám moc nepřeje, tak si užívala v místním spa centru v bazénu. A pohled to je určitě hezčí, než kdyby Eva byla nabalená v lyžařské kombinéze.

Burešová patří k našim nejkrásnějším muzikálovým zpěvačkám. Znáte ji i ze seriálu Gympl, září v hlavní roli v Draculovi i v Jesus Christ SuperStar a nyní začíná zkoušet po boku Dana Hůlky titulní roli muzikálu Sibyla, který bude mít premiéru v březnu v Divadle Hybernia. "Máme za sebou pár zkoušek a musím říct, že jsem nadšená. Zkoušení pod vedením Radka Balaše je úžasné, hudba je překrásná, i příběh. Je to krásná práce," řekla Super.cz Eva, která má nejen úžasný hlas, ale také tělo.

Štíhlost má v genech a jak sama přiznává, nic moc pro to nedělá. Jediným pohybem je tanec v muzikálech. "Ani zdravé stravování mi nic neříká. Kvůli nedostatku času jsem spíš taková fastfood girl. Živím se hamburgery, hranolky a zapíjím to množstvím kafe," dodala s úsměvem Burešová.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám