Hlavní obsah
Článek

To je k nevíře! Legendární hlasatelka Saskia Burešová (77) snad zastavila čas. Vypadá pořád tak, jak si ji pamatujeme z televizních obrazovek před lety nebo z legendárního Kalendária, které se na obrazovkách objevuje už rovných dvacet let. Přesvědčte se!

Svou přítomností tato elegantní dáma a dvojnásobná babička rozsvítí jeden ze zbrusu nových dílů populárního seriálu Vyprávěj, který letos již potřetí získal cenu TýTý v kategorii seriálů. Saskia se tak na pár okamžiků stala hereckou partnerkou Josefa Poláška, který v seriálu představuje přechytralého televizního pracovníka Hynka Kupsu.

Saskia, která nám prozradila, že měla v mládí ambice stát se herečkou, nad nabídkou neuvažovala prý ani chvíli. „Byla jsem potěšena. Vyprávěj je velmi oblíbený a divácky sledovaný seriál. Hraji tam pochopitelně samu sebe. Nejedná se o žádný náročný herecký part. Měla jsem pouze jeden natáčecí den. Atmosféra ve studiu byla příjemná a všichni ze štábu velmi vlídní,“ prozradila Super.cz dobře naladěná ikona televizní obrazovky.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám