Hlavní obsah
Článek

Rozvodové řízení dala herečka Alice Bendová (50) na starost právníkovi a sama se stará hlavně o to, aby byla krásná pro svého nového přítele Michala Topola. Dokonce si zašla k dietologovi, aby se poradila, jak si udržet štíhlou postavu.

Úplně lhostejné jí však problémy s nastávajícím exmanželem nejsou. Rozohnila se hlavně poté, co Václav Benda promluvil o tom, že netuší, proč se Alice rozhodla od něj i s dětmi odejít. "Může za to jeho sexuální nezdrženlivost. Přesně takto to nazval jeden známý sexuolog, když jsem k němu Vaška dovedla. Řekl, že se s tím musím smířit, anebo se musí léčit," řekla Blesku, s tím, že manžel měl na stopadesát milenek a sváděl i její sestru. Léčit se závislosti, jíž prý trpěl i Michael Douglal, odmítl.

"Mám teď šestapadesát kilo, což mi při výšce 171 centimetrů přijde akorát. Ale nedokážu se ovládat v jídle, tak se chci poradit. I když sama vím, co bych neměla. Určitě ty italské salámy a smetanové sýry s lanýži, které do sebe nacpu večer, když uspím děti," vysvětlila Alice.

"A ta čokoládová vajíčka, které dětem ujídám přes den, protože je zajímají hlavně ty dárečky uvnitř, také nejsou ideální," smála se maminka čtyřletého Vašíka a dvouleté Aličky. "A vlastně ani to večerní grilování, se kterým jsme začali, když se oteplilo," dodala.

Alice má před rozvodem s manželem Václavem Bendou, žádost ale ještě ani jeden z nich nepodal. "Naši právníci řeší poslední podrobnosti, co se týče třeba péče o děti," upřesnila herečka, kterou Super.cz zastihl v salonu, kam dochází na omlazovací kúry, absolvovala tam liposukci mražením, nechala si vybělit zuby a nyní si nechala udělat i kompletní screening svého těla a radila se s výživovým poradcem.

To jsou ale jen podružné problémy. Manželovy zálety prý tolerovala dlouhou dobu. Myslela si, že po narození syna Vašíka bude klid. Poslední dva roky, od narození dcery Aličky, spolu podle Alice ani nesdíleli manželské lože. V rozhovoru přidala i další pikantní detaily včetně toho, že když byla v šestinedělí s dcerkou, manžel na oslavě svatbě svatby známých, z níž odjela dříve, skončil, a to intimně, s jinou ženou.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám