Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Na červený koberec při slavnostním openingu karlovarského filmového festivalu se dostavit nestihl. Největší zahraniční hvězda zahájení karlovarského filmového festivalu, hollywoodský herec Liev Schreiber přijel inkognito až v průběhu večera. A málokdo ho poznal.

Hvězdný herec známý ze seriálu Ray Donovan oceněného cenou Emmy či z filmů X-Men Origins: Wolverine, Zítra snad bude líp, Salt nebo Spider-Man: Paralelní světy, série Vřískot, naposledy pak z hitu K zemi hleď! změnil image a z uhlazeného fešáka s oholenou tváří či strništěm se stal nenápadný pán s knírkem. Stále je to ale velký sympaťák.

Schreiber se do Karlových Varů vrátil po 18 letech, tehdy festival navštívil spolu s Elijahem Woodem, aby představili film Naprosto osvětleno. Šlo o hercův režijní debut, v němž se vracel ke svým ukrajinským kořenům. Také letos na festivalu představuje projekt spojený s Ukrajinou, svoji nadaci Blue Check Ukraine.

Reklama

Další články

Načítám