Hlavní obsah
Článek

Už jednou natočila videoklip, kdy to vypadalo, jak by byla nahá. Teď operní pěvkyně Pavlína Senič (48) hubne kvůli dalšímu projektu. "Potřebuju shodit tak aspoň pět kilo, když to bude víc, nebudu se zlobit. Ale focení budu mít až na podzim, takže mám čas," svěřila před nastávající plavkovou sezónou.

"Nemůžu tam mít ten svůj břuch, focení a vystupování jsou pro mě taková motivace, o svlékání u vody nejde. Doufám, že to půjde, protože v létě nemám takový hlad a třeba melounová dieta mi přijde docela fajn a zmrzliny se prostě vzdám. Pohybu mám dost už díky procházkám s naším psem. Tak věřím, že pan fotograf nebude mít moc práce s retušováním. Dietologové říkají, že všechno je v hlavě," míní.

K hubnutí jsme se dostali díky tomu, že jsme se s Pavlínou potkali na letní párty na lodi na pražské Náplavce, kde vyzkoušela novou image, v níž jsme ji nejdřív nemohli poznat. V brýlích a s copem vypadala úplně jinak. "Brýle už budou mojí součástí, protože se mi zhoršil zrak, a cop? Nestihla jsem si umýt vlasy," smála se Senič.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám