Hlavní obsah
Článek

Když se stala vítězkou Miss Czech Republic, měla Karolína Kopíncová (26) ještě prsa po tatínkovi. Až po soutěži, stejně jako její předchůdkyně Denisa Spergerová, (23) absolvovala plastickou operaci a na Miss World, kam v listopadu odlétá, už bude reprezentovat s novými trojkami.

"Podmínkou toho, abych na soutěž letěla, určitě nová prsa nebyla. Já po nich toužila už od patnácti, kdy jsem zjistila, že příroda už tímto směrem s mým tělem nic dělat nehodlá, protože je nemám mít po kom. Ani maminka v mém věku skoro prsa neměla," smála se Karolína. "Chtěla jsem to stihnout do jednadvaceti, to se nepovedlo, ale ve třiadvaceti je konečně mám," vysvětlila Super.cz.

"Ale je fakt, že kdybych do soutěže nešla, tak bych si sama z brigád jako studentka vysoké školy ještě sama na operaci neušetřila. Takže soutěž mi splnila i tenhle můj sen. Taky si ho hýčkám a užívám. Dokonce i pooperační prádlo jsem nosila déle, než jsem musela, aby byla prsa opravdu dokonalá," přiznala.

Karolína už se těší i na Miss World. "Strašně to uteklo. 21. listopadu odlétám do Portorika, kde bude jubilejní 70. ročník. Už začínám být trochu nervózní, ale je to zdravá nervozita. Věřím, že to bude jeden z nejkrásnějších i nejtěžších měsíců v mém životě. Bude to zážitek na celý život," uzavřela.

Reklama

Další články

Načítám