Hlavní obsah
Článek

Díky své drobné postavě působí stále mladistvě, i když už oslavila 56. narozeniny. Herečku Miriam Chytilovou, která byla dětskou hvězdou díky seriálu Tajemství proutěného košíku a stala se českým hlasem Rachel z Přátel, jsme potkali po dlouhé době ve společnosti.

Spolu s Lilií Khousnoutdinovou (35) byly kmotrou Knihy plné lásky vztahové koučky Daniely Torp. S tou sama před čtyřmi lety, když se rozváděla, vztahové problémy řešila. „Podle mě je důležité v nefunkčním vztahu nesetrvávat dlouho a včas si říct, tohle je asi špatně, a nemít z toho nějaké špatné pocity,“ svěřila k tomu, co si ze spolupráce odnesla, Miriam.

Herečka se stále věnuje dabingu, ale většinou z pozice dabingové režisérky. "Sama sebe obsadím, většinou když někdo vypadne, nebo do malé role. A práce režisérky mě naplňuje a baví," řekla nám Miriam. Na jevišti ji můžeme vidět v představení Kačer a Venclík uvádějí v Malostranské besedě anebo s kolegyní, dabérkou Phoebe z Přátel, Stanislavou Jachnickou ve Vraždě v Počernickém pivovaru.

Obě dcery, Marianna a Anna Marie, už Miriam vylétly z rodného hnízda. "Obě studují v angličtině v zahraničí, v dánské Kodani. Studují obory, které jim mohou přinést uplatnění v různých směrech, jsou to chytré, krásné a samostatné holky. Mám z nich radost," svěřila.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám