Hlavní obsah

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Článek

Manželé jsou už víc než čtyři roky, spolu jsou daleko déle. Modelka Kateřina Wohlmann Votavová (37) s manželem Jiřím jsou stále jako hrdličky. A Katka se nám svěřila, že ji její muž pořád zahrnuje dárky. Včetně oblečení, s nímž se jí vždy prý přesně trefí do velikosti. Má na to své fígle.

"Manžel mi vybírá věci, nebojí se mi nic sám koupit včetně bot a všechno mi vždycky sedne. Snad jen jednou za život mi sice kalhoty, které mi koupil, byly, ale jsem o velikost větší," řekla Super.cz. Právě na vybírání kalhot má Jiří jednoduchý recept. "Vždycky si je oblékne sám, a když jsou mu trošku těsné, tak ví, že mi budou. Známí se mu kvůli tomu smějí," prozradila modelka.

Nejraději ovšem své ženě kupuje sexy kousky oblečení. "Různé poloprůsvitné šatičky se síťkou a podobně. Anebo spodní prádélko," svěřila. A jaký dárek od manžela byl nejdražší? "U dárků se na cenovky nekoukám. Ale určitě to bylo auto," uzavřela.

Související témata:

Reklama

Další články

Načítám